Gürbulak Atatürk İlkokulu
GÜRBULAK KÖYÜ GÜRBULAK KÜME EVLERİ GÜRBULAK ATATÜRK ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 276 DOĞUBAYAZIT / AĞRI
5546928185 Okul Müdürü

VİZYON

Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda ilerleyen çağdaş, demokratik lider insan özelliklerine sahip, ülkemizin milli, manevi değerlerine sahip çıkan ve ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesine taşıyacak, ülkesine ve milletine bağlı gençler yetiştirmektir. Bizler öğrencilerimize geleceğini ve ihtiyaçlarını karşılayabilecek bilgi ve becerileri kazandırmak için varız.

MİSYON

Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Normal Öğretim

Ders Başlama: 08:30 Ders Bitişi :15:10